Vakantie Chili Argentinië | Vakantie Argentinië
VAkantie
Argentinië.be
Vlaamstalige service in Argentinië Elke vakantie aanpassen naar wens Luxe vakanties en aanbiedingen

 
€2.459,-
vakantie chili argentinie

Vakantie Chili Argentinië

Deze vakantie combineert twee prachtige landen van Zuid-Amerika. Je trekt door het kleurrijke noorden van Argentinië en Chili, bewondert een aantal imposante bezienswaardigheden en je komt tegelijkertijd ook in kleine indianendorpjes. Je sluit de reis af in het bruisende Buenos Aires.

De reisroute: Santiago de Chile - San Pedro de Atacama - Salta - Iguazú - Buenos Aires.
 
 

Dagprogramma Vakantie Chili Argentinië

Dag 1 - Santiago de Chile
Aangekomen in Santiago de Chile word je van de luchthaven opgehaald en welkom geheten door onze medewerkers. In de namiddag maak je een stadsbezoek en bekijk je met een lokale inwoner de bezienswaardigheden van Santiago de Chile. Je verkent tegelijkertijd ook de belangrijkste straten, parken en een aantal heel bijzondere gebouwen. Je overnachting is op basis van logies/ontbijt.

Dag 2 - Naar Valparaíso & Viña del Mar
Je wordt opgehaald uit het hotel en bezoekt vandaag de mooie kust van Chili. De havenstad Valparaíso ligt ongeveer 120 kilometer westwaarts van de hoofdstad Santiago. De gekleurde houten huizen op de heuvels zorgen voor een authentieke sfeer en de liften en vele trappen maken het tot één van de meest schilderachtige plaatsen van Chili. Viña del Mar ligt vlakbij en wordt in de volksmond 'tuinstad' genoemd vanwege haar schoonheid. Deze bekende badplaats heeft midden in de stad een botanische tuin, waar je zult het prachtig zult vinden. Op het einde van de dag word je naar Santiago teruggebracht, waar je opnieuw overnacht op basis van logies/ontbijt.

Dag 3 - Naar San Pedro de Atacama
Je wordt opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Calama, van waaruit je naar San Pedro de Atacama wordt gebracht, een rit van ongeveer 1½ uur. 's Namiddags ga je naar de Maanvallei. De Valle de la Luna is een bijzonder geologisch verschijnsel: erosie door wind en water vormden bijzondere woestijnlandschappen met de meest aparte vormen in de zoutlagen van het gebied. Je overnacht in San Pedro.

Vakantie Chili Viña del MarDag 4 - San Pedro de Atacama
Vandaag ga je naar Atacama, één van de grootste zoutvlaktes ter wereld, en je komt langs Chaxa waar drie verschillende soorten flamingo's leven. Ook bezoek je het pittoreske dorp Toconao, waar je de typische Atacamaanse Bell-toren vindt, net als dorpen als Socaire en de Altiplanic lagune die 4 500 meter boven de zeespiegel ligt. Langs de route kom je indrukwekkende vulkanen tegen. Op het einde van de dag brengt de transfer je terug naar San Pedro de Atacama, waar je overnacht op basis van logies/ontbijt.

Dag 5 - San Pedro de Atacama
Je moet vroeg opstaan, want rond vier uur ‘s morgens vertrek je naar de Tatio-geisers en je geniet van een ontbijt in de eerste uren van de trip. Je wandelt rond de geisers: een echt spektakel! Door onderaardse stromen en hoge temperaturen spuiten deze geisers wel tien meter omhoog. De mineralen in het water geven de kraters een paarse, oranje of wit met rode kleur. Op de terugweg heb je een prachtig uitzicht op de vulkanen. Je overnacht opnieuw in San Pedro.

Dag 6 - Met de bus naar Argentinië: Salta
Je vertrekt met de bus naar Salta, de grens over naar Argentinië. Bij aankomst aan het busstation ga je zelf naar het hotel waar je verblijft.

Dag 7 - Naar de zoutvlakte bij Salta
Vandaag ga je naar de zoutvlakte voor een lange maar geweldige dag. Je vertrekt vroeg vanuit Salta naar San Antonio de los Cobres. Deze route wordt ook wel 'De weg naar de wolken' genoemd vanwege het hoogteverschil. De rit gaat vervolgens verder naar de Salinas Grandes: de zoutvlaktes van Jujuy. Daarna volgt de afdaling naar Purmamarca, aan de voet van de beroemde en kleurrijke 'Cerro de los Siete Colores'. Op het einde van deze lange maar mooie dag keer je terug naar Salta om er te overnachten. We raden je aan wat warme kleding mee te nemen en je ook goed tegen de zon te beschermen.

Dag 8 - Dag in Salta
Vandaag heb je zelf de tijd om Salta te verkennen.

Dag 9 - Vlucht naar Iguazú
Je wordt van het hotel opgehaald en naar de luchthaven gebracht. Je vliegt naar Iguazú in het noordoosten van Argentinië. Hier word je ook weer afgehaald en naar het hotel gebracht, waar je ook overnacht.

Dag 10 - Naar de watervallen
Je gaat naar de Argentijnse kant van de watervallen en beleeft het waterspektakel. De watervallen in het natuurgebied bevinden zich te midden van de tropische planten en bloemen. Je komt met een treintje het park binnen en via loopbruggen kom je uit bij het 'keelgat van de duivel'. Optioneel kun je een spectaculaire boottocht boeken. Je wordt per truck door het oerwoud gereden naar de voet van de waterval, waar je in een Zodiac stapt. Je vaart tegen de stroom in richting La Garganta del Diablo, waarbij een extra setje droge kleding handig kan zijn. Je slaapt in Iguazú.

Vakantie Chili Argentinië IguazúDag 11 - Dag in Iguazú
Vandaag kan je lekker relaxen of een optionele excursie doen. Je overnacht weer op basis van logies/ontbijt.

Dag 12 - Vlucht naar Buenos Aires
Je wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar BA. Ook hier staat een chauffeur voor je klaar om je naar het hotel in BA te brengen, waar je overnacht op basis van logies/ontbijt.

Dag 13 - Dag in Buenos Aires
Vandaag kan je een optionele excursie of stadsbezoek met gids doen of je kunt gewoon zelf op pad gaan in deze geweldige stad. Je overnacht op basis van logies/ontbijt.

Dag 14 - Vlucht naar huis of vervolg van je reis
Je wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar huis of naar je volgende bestemming.
 
 

Prijzen Vakantie Chili Argentinië

• Vanaf €2.559,- per persoon
• Gebaseerd op 2 personen
• Geldig tot 01 december 2023
• Comfortabele hotels

De vakantie Chili Argentinië is inclusief:
- Binnenlandse vluchten
- 13 overnachtingen in een 2-persoonskamer met ontbijt
- Transfers van en naar de luchthaven(s)
- De beschreven excursies
- Engelstalige gids bij de excursies
- Busrit San Pedro - Salta
- Nederlands aanspreekpunt tijdens de reis

De vakantie Chili Argentinië is exclusief:
- Intercontinentale vlucht (vanaf € 1.040,- per persoon)
- Optionele excursies
- Toegang Nationale Parken
- Persoonlijke uitgaven
- Fooien
- Overige maaltijden en drankjes
- Lokale vertrekbelasting
 


 
Valparaíso

één van indrukwekkendste steden van Latijns-Amerika

Vakantie Chili & Argentinië Valparaíso Vakantie Chili & Argentinië Valparaíso
Strand van Viña del Mar

de populairste badplaats van Chili

Vakantie Chili & Argentinië Strand Vakantie Chili & Argentinië Strand
Viña del Mar

prachtig uitzicht op de oceaan

Vakantie Chili & Argentinië Viña del Mar Vakantie Chili & Argentinië Viña del Mar
De Atacama Woestijn

van onbeschrijflijke schoonheid

Vakantie Chili & Argentinië Atacama Vakantie Chili & Argentinië Atacama
Salta & Purmamarca

de kleurrijke 'Cerro de los Siete Colores'

Vakantie Chili & Argentinië Salta Vakantie Chili & Argentinië Salta
De zoutvlaktes boven Salta

alsof je op een andere planeet bent

Vakantie Chili & Argentinië Zoutvlaktes Vakantie Chili & Argentinië Zoutvlaktes
De trein naar de wolken

spectaculairste treinreis van Argentinië

Vakantie Chili & Argentinië Trein Vakantie Chili & Argentinië Trein
De watervallen van Iguazú

op het drie-landenpunt bij Paraguay & Brazilië

Vakantie Chili & Argentinië watervallen Vakantie Chili & Argentinië watervallen
Buenos Aires

Parijs van Latijns Amerika

Vakantie Chili & Argentinië Buenos Aires Vakantie Chili & Argentinië Buenos Aires
Vakantie Chili & Argentinië
 
 

Vakanties Argentinië

Rondreis- Tren a las Nubes- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Pampas- Last Minute- Peru- Salinas Grandes