VAkantie
Argentinië.be
Vlaamstalige service in Argentinië Elke vakantie aanpassen naar wens Luxe vakanties en aanbiedingen
 

Rondreizen door Argentinië

Een rondreis door Argentinië betekent een verre reis: Een rechtstreekse vlucht met de KLM vanaf Amsterdam neemt 14 uur vliegen in beslag. Alle andere luchtvaartmaatschappijen, die hun tickets vaak wat goedkoper aanbieden, maken een tussenstop, waardoor de totale reistijd zomaar minimaal 20 uur wordt.

Argentinië is dus geen bestemming dus voor een reisje van 10 dagen, tenzij je alleen Buenos Aires en omgeving wilt zien. Als je een echte rondreis door Argentinië wil maken, zul je ook in het land zelf grotere afstanden moeten overbruggen. Dat gaat het snelst met binnenlandse vluchten.
 
 
Rondreis Argentinië

Argentinië-rondreis & Strand

Argentinië is écht een land om bijzondere en mooie dingen te zien en niet de beste bestemming voor een strandvakantie. De badplaatsen ten zuiden van Buenos Aires zijn erg leuk en in het hoogseizoen (december en januari) is het er afgeladen vol met Argentijnse families, die hun vakantie aan zee vieren.

Dat betekent overigens niet dat je geen ontspannen vakantie kunt hebben in dit Latijns-Amerikaanse land en ook niet dat er geen mooie stranden zijn. Er zijn trouwens ook gemakkelijke combinaties mogelijk met Chili of Brazilië (ook qua vluchten), waar veel van onze Argentinië-reizigers hun rondreis afsluiten met een weekje vakantie op een van de prachtige stranden. Laat je hierover informeren door onze Argentinië-specialisten.
 
 
Mar del Plata

Strandvakantie van de Argentijnen

rondreis Argentinië in Mar del Plata Rondreis Argentinië in Mar del Plata
Ushuaia

zuidelijkste punt in je rondreis door Argentinië

Rondreis Argentinië in Ushuaia Rondreis Argentinië in Ushuaia
Buenos Aires

het Parijs van Zuid Amerika

Rondreis Argentinië Buenos Aires Rondreis Argentinië Buenos Aires
Stranden in Brazilië

prima te combineren met je rondreis door Argentinë

Rondreis Argentinië met stranden in Brazilië Rondreis Argentinië met stranden in Brazilië
Rondreis Argentinië
 
 

Rondreizen Argentinië

Hotels- Mar del Plata- Luxe reis- Huwelijksreis- Vliegticket- Honeymoon- Individuele rondreis- Strandvakantie- Last Minute- Stranden- Rondreis